
علت توقف صادرات از مرز چذابه در روز گذشته چه بود؟
رییس اتاق بازرگانی اهواز با بیان اینکه وزارت نفت پاسخگوی شرایط دشوار صادرات از مرز چذابه باشد، گفت: نحوه فعالیت جایگاه سوخت در مرز چذابه برای چندمین بار است که باعث اعتصاب رانندگان کامیونهای عراقی میشود و وزارت نفت باید در این خصوص پاسخگو باشد.
شهلا عموری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص توقف صادرات و اعتصاب رانندگان کامیونهای عراقی در مرز چذابه در روز گذشته، اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیریهای انجامشده از ساعت ۱۳ روز گذشته روند صادرات به کشور عراق از سر گرفته شده و این اعتصابها پایان یافته است.
وی در خصوص توقف روند صادرات افزود: نحوه فعالیت جایگاه سوخت در مرز چذابه برای چندمین بار است که باعث اعتصاب رانندگان کامیونهای عراقی میشود و وزارت نفت باید در این خصوص پاسخگو باشد.
رییس اتاق بازرگانی اهواز گفت: شرایط فعالیت جایگاه سوخت در مرز چذابه و فرآیندهای ایجادشده برای کامیونداران عراقی در این مرز، روند صادرات کالا به این کشور را با اخلال رو به رو کرده و این وضعیت بسیار نگران کننده است.
عموری ادامه داد: زمانی که کامیونهای عراقی برای بارگیری کالای صادراتی وارد محل بارانداز مرز چذابه میشوند، باک سوخت آنها برای جلوگیری از قاچاق احتمالی سوخت پلمب میشود .
وی افزود: در زمان خروج از بارانداز، باک پلمب شده کامیونها دو مرتبه توسط متولیان جایگاه سوخت و هنگ مرزی ایران مورد بررسی قرار میگیرد و در صورتی که این کامیونها در محل جایگاه سوخت، گازوئیل دریافت کرده و پلمب باک آنها باز شده باشد، در هنگام خروج از بارانداز، باید مستندات خود را ارائه کنند.
رییس اتاق بازرگانی اهواز گفت: فرآیند فعلی برای پلمب باک سوخت کامیونها بسیار زمانبر است و این مساله باعث ایجاد ترافیک شدید و کندی تخلیه و بارگیری کالاهای صادراتی به عراق شده است.
دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خوزستان عنوان کرد: در این زمینه اگر پلمب باک سوخت کامیونهای عراقی بدون مستندات سوختگیری در جایگاه باز شده باشد، مشمول پرداخت جریمه است و رانندگان باید جریمه پرداخت کنند.
عموری با انتقاد از این شرایط ادامه داد: این مساله در حالی اتفاق میافتد که رانندگان کامیونهای عراقی واردشده به بارانداز چذابه حتی اگر پلمب باک خودروی آنها باز نشده باشد، باید مبلغ ۲۵ تا ۷۵ هزار دینار به جایگاه سوخت پرداخت کنند و اگر چنین مبالغی به جایگاه سوخت پرداخت نشود، اجازه خروج از بارانداز را ندارند.
وی در پایان گفت: باید توجه داشته باشیم که چنین شرایط و موانعی مثل فرآیند فعالیت جایگاه سوخت در مرز چذابه، توسعه صادرات غیرنفتی ایران به کشور عراق را ضعیف خواهد کرد و مشکلاتی را در این زمینه برای صادرکنندگان و دیگر بخشها به وجود خواهد آورد که در این خصوص انتظار داریم وزارت نفت پاسخگوی شرایط دشوار صادرات از مرز چذابه باشد.
برچسب ها : صادرات از مرز چذابه مرز چذابه خوزستان
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- بحران آب در خوزستان جدی است؛ ماهی ۳ بار رهاسازی آب ضروری است
- قالیباف: لایروبی اروندرود اولویت مجلس برای جهش اقتصادی خرمشهر
- در دو ماه اول امسال رخ داد: وقوع ۱۰ آتشسوزی در عرصههای زیستمحیطی خوزستان/ حریق ۴۹ هکتار از جنگلها
- معاون وزیر دفاع: بومیسازی فناوریهای پیشرفته دریایی با همکاری ۲۵ شرکت دانشبنیان
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند