
راوی گفت: مصرف بالای برق را با شدت گرما مقایسه کنید
نوع مجازات می تواند برای سارقان، بازدارنده یا گستاخانه باشد
با وجود تلاش و مدیریت نیروهای انتظامی در کشف باندهای مخل آسایش مردم و به ویژه دستگیری سریع سارقان، اما سرقت های مسلحانه ، موجب نگرانی هایی در جامعه شده است، که البته فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی به مردم اطمینان می دهند در برخورد با عوامل نا امنی درنگ نخواهند کرد. اما با وجود این دلگرمی ها، وقتی اتفاقی مثل حمله مسلحانه به یک اتوبوس مسافری و سرقت اموال مسافران پیش می آید، اضطراب ها بالا می رود و احساس می شود این جسارت و گستاخی سارقین باید علل و دلیلی داشته باشد.
به نظر برخی دلسوزان جامعه شاید مجازاتها بازدارنده نیست. آنها دلیل می آورند که در اکثر سرقتها، پس از شناسایی عاملین، مشخص می شود که سابقه دار هستند و مثل همین مورد اخیر که تازه از زندان آزاد شده اند، در حالیکه از سن و سال آنها پیداست که حبس و مجازات طولانی در حد سرقت مسلحانه نبوده وگرنه سالها باید در زندان باشند.
طبق قانون، یکی از جرم هایی که در هنگام سرقت مسلحانه ممکن است انجام شود، محاربه است. در محاربه هنگام سرقت، سارق اقدام به کشیدن سلاح و سلب امنیت مردم کرده و سبب ایجاد وحشت در بین مردم می شود. مجازات سرقت های مسلحانه که منجر به جرم محاربه می شود، بسیار سنگین است. این مجازات به موجب قانون می تواند شامل اعدام، صلب، قطع دست راست و پای چپ و همچنین تبعید باشد، ضمن اینکه در سرقت مسلحانه فرقی بین سلاح گرم مانند اسلحه یا سلاح سرد مانند چاقو نیست. همچنین پر یا خالی بودن اسلحه نیز تاثیری نداشته و سلب می شود سرقت مسلحانه قلمداد می شود. به این ترتیب قانون همه چیز را روشن کرده و نوع مجازات سرقت مسلحانه و ایجاد وحشت بین مردم معلوم است و اگر به همین شدت اجرا شود، عبرت آمیز خواهد بود و تنها دستگیری عوامل نا امنی کافی نیست و نحوه برخورد و تعیین مجازات از طرف دستگاه قضایی می تواند عامل بازدارنده باشد تا به قول عزیزان نیروی انتظامی جامعه برای مجرمین ناامن شود.
مصرف بالای برق را با شدت گرما مقایسه کنید
گزارش سازمان فضایی آمریکا (ناسا) حاکی از آن است که تابستان 2022 موج گرما در جهان رکورد زده است.
<ناسا با انتشار تصویری، گرمترین نقاط کره زمین را نشان داده که به موجب آن اهواز در جنوب ایران با ثبت دمای 5/46 درجه سانتیگراد بالای صفر، تاکنون گرم ترین نقطه کره زمین بوده است.>
تازه این گزارش مربوط به روزهای قبل از شدت گرفتن گرماست چون در حال حاضر درجه گرما در اهواز، 49 درجه به بالا گزارش می شود. قاعدتا این گزارش و مشاهده عینی موضوع برای مسئولان به ویژه در بخش انرژی باید دلیلی داشته باشد برای اینکه بدانند مردم خوزستان علاوه بر مشکلات مربوط به گرد و خاک، گرمترین درجه گرما در جهان را هم تحمل می کنند و اگر مصرف برق در اینجا بالاست، ناشی از تفنن و زیاده روی نیست و انتظار این است که وقتی هوا نداریم، مسئولان <هوا>ی ما را داشته باشند، هم از نظر میزان تعرفه و هم در زمینه تقویت و جلوگیری از قطعی های برق و از ان مهمتر پیشگیری از زیان هایی که بر اثر نوسان برق به وسایل برقی وارد می شود. مردم هم ثابت کرده اند، در پاسخ به تذکرهای مسئولان،همکاری لازم را دارند.
ضد و نقیض گفتن مسئولان، پاشیدن نمک بر زخم های مردم است
این روزها ضد و نقیض گفتن مسئولین، نارضایتی مردم از روند امور (در همه زمینه ها) را بیشتر می کند و به جای التیام دادن دردها، برزخم ها نمک می پاشند، ضمن اینکه این جور حرف زدن ها، کارها را سخت تر و کلاف گرفتاری ها را کورتر می کند. همین چند روز گذشته را که کرونا دوباره به جامعه برگشته در نظر بگیرید. وزیر بهداشت و آنها که درگیر موضوع شده اند، مرتب هشدار می دهند که دوباره کرونا اوج گرفته و اگر مردم رعایت نکات بهداشتی را نکنند، فاجعه بالا رفتن فوتی ها تکرار خواهد شد، کما اینکه در حال حاضر هم دورقمی شده است. از طرف دیگر یکی مثل استاندار تهران موضوع را جدی نمی گیرد و می گوید وضع نگران کننده نیست، در حالیکه موضوع اصلا به ایشان ربطی ندارد که اظهار نظر کند.
یا در زمینه دارو، به خاطر داریم، رئیس جمهور و بقیه مقامات بالا مرتبط با دارو، مرتب تکرار می کردند که نان و دارو گران نخواهد شد و هنوز هم آقایان منکر گرانی آن هستند و وزیر بهداشت مدتی پیش گفته بود<حداقل افزایش قیمت را داشته ایم و نمودارها بیانگر این موضوع هستند. وی گرانی دارو در سال 1400 را ناشی از افزایش هزینه تولید دانسته بود، برخی هم آن را به خاطر محدودیت منابع ارزی عنوان می کردند. رئیس سازمان غذا و دارو هم منکر گرانی دارو بود و به نظر او، افزایش قیمت چند قلم دارو را نباید به کل بازار دارویی تعمیم داد. جای دیگری هم ایشان گفته مشاهدات مردم مربوط به افزایش قیمت داروهای بدون نسخه است. اما واقعیت را که نمی شود پنهان کرد و همه می بینند که قیمت دارو بالا رفته و با وجود تمام قول و قرارها، با مجوز هم گران شده و سودجویان با اطلاع قبلی از افزایش قیمت دارو، میزان عرضه را تا اعمال قیمت های جدید کاهش دادند و هرطور که خواستند با مردم رفتار کردند. به این ترتیب معلوم شد که اختیار قیمت ها دست مسئولان و مقامات کشوری نیست و هرکالایی که تولید کنندگان و سوداگران مصمم به گرانی آن شوند، قطعا افزایش قیمت پیدا می کند. ضمن اینکه در حال حاضر فقط بالا رفتن قیمت دارو مطرح نیست و خیلی از داروهای بیماران صعب العلاج به راحتی پیدا نمی شود و نیازمندان به آنها یا باید با قطع آن بیماری خود را شدیدتر کنند یا از بازار آزاد آنهم با چقدر زحمت و دوندگی تهیه کنند.
انتصاب سرپرست روابط عمومی آبفای خوزستان
سید غلامرضا شریفی به عنوان سرپرست روابط عمومی آبفای خوزستان منصوب شد. وی که دارای مدرک فوق لیسانس از دانشگاه علوم تحقیقات تهران است سوابقی در دفتر معاونت عمرانی استانداری خوزستان و نماینده استاندار در دستگاه های اجرایی برای پیگیری مصوبات شورای اداری استان و مسئولیت های دیگر را در رزومه خود دارد و آشنا به بخش روابط عمومی است و انتظار می رود در مسئولیت جدید بتواند منشاء تحول و تحرک در آبفا استان باشد. پیش از این آقایان رسول صالحی سالها روابط عمومی آبفای خوزستان را مدیریت کرد و نحوه برخورد و برقراری ارتباط وی با رسانه ها مثال زدنی بود. برای این دو عزیز، سلامتی توام با بهروزی خواهانیم.
برچسب ها : شدت گرما مصرف بالای برق برق
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- در گفت وگو با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان؛ پزشکیان: هیچگاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم/ایران سرزمین دوم آذریهاست
- وزیر کشور: با مقصران احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد
- توضیح سفیر ایران درباره کمک شبانه روسیه پس از حادثه بندر شهید رجایی
- پیام رهبر انقلاب درخصوص حادثه آتشسوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است