شماره خبر : 12528
منتشر شده در مورخ : ۳ مرداد ۱۴۰۱
ساعت : 20:33
راوی گفت: اگر با ترکیب فعلی خوزستانی ها در دولت، استان تکان نخورد، هرگز به جائی نمی رسیم

راوی گفت: اگر با ترکیب فعلی خوزستانی ها در دولت، استان تکان نخورد، هرگز به جائی نمی رسیم

حقیقت این است و باید قبول کرد که ترکیب فعلی قرار گرفتن خوزستانی ها در جایگاه های بالای کشوری در هیچ مقطعی سابقه نداشته و اگر با این ترکیب، استان ما تکان نخورد، هرگز چنین فرصتی نصیب خوزستان نخواهد شد. ببینید، معاون اول رئیس جمهور خوزستانی است (مخبر) معاون اقتصادی رئیس جمهور خوزستانی است (حاج محسن رضائی) معاون اجرائی رئیس جمهور به خوزستان به شدت علاقمند و وابسته است ( سید صولت مرتضوی) ایشان طوری به استان علاقمند است که در سفر اخیرش وقتی به مسجدسلیمان رقت با زبان بختیاری حرف زد و تعلق خاطرش به خوزستان را نشان داد و همین روزها در نشستی، ساعت ها مسائل آبادان و خرمشهر را مورد بحث و بررسی و تصمیم گیری قرار داد. اینها همه ظرفیت هایی است که می تواند استانی را تکان بدهند و بدون چون و چرا باید از این موقعیت طلائی به سود خوزستانی که تشنه اصلاح و آبادانی است بهره برد و شگفت آور است که چرا آنها هم که مدعی هستن قلبشان برای خوزستان می طپد مثل بقیه در اندیشه رشد و بهتر شدن استان نیستند!
آنچه اکنون در خوزستان می گذرد، بسیار تأسف بار است و باید در صدد جبران آن بود اما وقت زیادی نداریم. آیا بدتر از این ممکن است که در یک سال استانداری عوض شود و اگر به هر دلیل قرار شد برود به جای آن که دلسوزان استانی یکدل و یک زبان دنبال جایگزینی قوی و با تجربه باشند، هر کس برای خود گزینه ای داشته باشد و روی آن پافشاری کند!
مگر ما از این تک روی ها و بیراهه رفتن ها، کم ضرر دیده ایم!
اگر واقعاً به فکر استان و مردم آن هستید باید دنبال گزینه هایی که امتحان خود را در مدیریت ها داده اند بروید (امثال حجازی ها) نه اینکه برای صفر کیلومترها یا ناموفق ها فقط به دلیل مسائل و منافع شخصی لابی گری کنید که اگر باز هم این رویه را دنبال کنید، نه تنها خدمتی به خوزستان نمی کنید، بلکه نفرین مردم محروم این استان نثارتان خواهد
 
رفتن معنادار یک فرماندار، اگر واقعیت پذیرا باشد
استعفا و نحوه رفتن آقای فلاحی فرماندار سابق اهواز باید یک تجربه، به حساب بیاید و از تکرار چنین مواردی جلوگیری کرد و دیدیم که ایشان در توجیه رفتنش چه حقایق تلخی را که عمده حرفش «نبود مدیریت واحد» بود، بر ملا ساخت.
شاید آمدن حاج مسعود با آن روحیه و سابقه ای که داشت به فرمانداری از اول اشتباه بود چون ایشان روحیه ستادی در حوزه امنیتی داشت و  می توانست یک معاون امنیتی خوبی بشود در حالی که فرمانداری خیلی با روحیه او متفاوت بود. این اتفاق ثابت کرد که برای هر جایگاه باید فرد ویژه آن سمت در نظر گرفته شود تا در وهله نخست نیروی انتخاب شده به جای توفیق در کار، ضایع نشود.
خوشبختانه فلاحی اگر از فرمانداری رفت اما قادر خواهد بود با بازگشت به جایگاه خطیری که دارد، به خدماتش ادامه دهد، اما چه بسا افرادی که به علت تشخیص نادرست در انتصاب، از اینجا رانده و از آنجا مانده می شوند.
در تهران، مُردیم از گرما!!
باور کنید در فصل تابسان، به خصوص مثل امسال که همه جا گرم است، هیچ جا خنک تر از خوزستان خودمان نیست چون ما امکانات مقابله با گرما را داریم و دیگران ندارند و راوی در سفری که به تهران داشت، این واقعیت را تجربه کرد. می دانیم که وسیله خنک کننده در پایتخت کولر آبی است، مگر در خانه های لاکچری و این نوع کولر در هوای با دمای بالا جواب نمی دهد، اگر هم بعضی جاها کولرگازی نصب شده باشد، به بهانه گران بودن تعرفه برق از آن استفاده نمی شود. از جمله در کلینیک ها و مطب ها، با وجود ازدحام بیماران و همراهان آنها، کولر آبی روشن است که البته تهرانی ها گویا به آن عادت دارند اما خوزستانی ها مثل ما خیس عرق می شوند. وقتی از یک پزشک آنجا سوال کردیم چرا کولرگازی ( البته 12 هزار ) نصب کرده اید اما آن را روشن نمی کنید، دکتر که فهمیده بود ما از اهواز آمده ایم گفت : ما مثل شما خوزستانی ها پولدار نیستیم که بتوانیم این همه پول برق بدهیم. این را دکتری گفت که به اتفاق چند پزشک دیگر در کلینیک، بابت دیدن و ویزیت  پنج دقیقه ای، 150 هزار تومان می گرفت. اتوبوسهای شهری هم خیلی بیشتر از ظرفیتشان مسافر سوار می کردند، پنجره ها هم بسته بود و آدم خفه می شد. در  سایر مکان های عمومی سرپوشیده هم گرما بیداد می کرد و وسیله خنک کننده نبود. خلاصه اینجا که ما ساکن بودیم بدلیل وجود کولر آبی، شب هم از گرما خواب نمی رفتیم و مرتب آرزو می کردیم که هر چه زودتر به استان و شهرمان برگردیم تا از نشستن و خوابیدن زیر کولر گازی، لذت ببریم. ( خُب دیگه، اگر این را هم نگوئیم، چه بگوئیم؟!)
تبریک به موقع، به جای هر حرف و حدیثی
« درو پادی مورمور» 64 ساله دومین زنی است که رئیس جمهور هند شد. به موجب قانون ، او اکنون اولین شهروند کشور و فرمانده عالی نیروهای مسلح هندوستان است. او در رأی گیری از مرز 50 درصد گذشت و پیروزی خود را در انتخابات و مبارزه برای ریاست جمهوری با رقیبش «یاشو انت سینها» نامزد مخالفان حزب حاکم با اختلاف زیادی تضمین کرد. پس از این که امتیاز مورمور از نیمه عبور کرد، رقیبیش در تویتر به او بابت این پیروزی تبریک گفت و نوشت : « من به همشهریانم می پیوندم و به «دروپادی مورمور» به خاطر پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری 2022 تبریک می گویم.»
جای حرفی باقی نمی ماند.
 

برچسب ها : خوزستانی ها دولت تهران