
راوی گفت: معاونین عمرانی فرمانداریها و مسئولان دفاتر فنی کارهای خوابیده را گزارش دهند
یک نیروی مخلص و متعهد بنیاد شهید و ایثارگران استان را از فرجیان تحویل گرفت
آقای عبدالرضا فرجیان پس از 8 سال مدیریت بنیاد شهید و ایثارگران خوزستان، جای خود را به یک نیروی با سابقه از خانواده شهدا ( دکتر حسن نورانی ) سپرد.
وی از مدافعان حرم و سابقه 15 ساله در بنیاد شهید استان را دارد و با تجربیاتی که در این سال ها در کنار چند مدیر بنیاد داشته امید به توفیق در ادامه راه مشکل و در عین حال معنوی او به خانواده های کسانی که بیشترین حق را بر گردن ملت دارند (شهدا) زیاد است و ما هم برای این عزیز آرزوی موفقیت داریم. شک نیست که با توجه به موقعیت کنونی کشور و کوه مشکلات، مدیریت گرفتن، شهامت می خواهد و هر کسی نمی تواند از پس از آن برآید، مگر تخصص مربوطه را دارا باشد و از شمار سفارشی ها نباشد که خوشبختانه نورانی شرایط لازم را دارد.اما فرجیان در مدت 8 سال مدیریت بنیاد شهید و ایثارگران، عملکرد قابل قبولی داشته چون در این دوره رویدادها و حوادث مختلفی برصفحات پرونده های قطور شهدا و جانبازان افزوده شد که نیاز به رسیدگی، پی گیری و اقدامات فراوان برای جانباختگان و جانبازان این حوادث بود. از جمله می توان به 78 شهید مدافع حرم، 62 شهدای حله، شهدای 31 شهریور و ترورهای نیروی انتظامی اشاره کرد. همچنین باید به نیکی یاد کرد از ایجاد و بهره برداری تاسیسات مورد نیاز خانواده های شهدا و جانبازان در استان مانند مجتمع فرهنگی در کیان آباد، مرکز جانبازان نخاعی در امانیه ( ما صد جانباز قطع نخاعی داریم)، مرکز توانبخشی امام خمینی و ....
ضمناً در بحث اشتغال فرزندان شهدا قبلاً استان رتبه 38 را داشت که اکنون تک رقمی شده و جویندگان کار که موفق به مهارت خاصی شده اند یا دارای مدارک تحصیلی بالا هستند، جذب بازار کار شده اند و برای اشتغال فرزندان شهید دارای مدرک زیر دیپلم تلاش می شود. در خصوص تامین مسکن ایثارگران هم تاکنون برای 2000 قطعه زمین در منطقه زردشت اقدام شده و در مورد سایر عزیزان هم زمین مورد نیاز مشخص شده است که عملیات واگذاری انجام خواهد شد. به متقاضیان، زمین و وام ساختمان داده می شود. از دستگاهها و نهادهای مختلف انتظار می رود که نهایت همکاری با مدیریت جدید داشته باشند.
افرادی با نگاه جناحی و باندی موجب ناکارآمدی مدیریت شهری شده اند؟
رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر اهواز، عملکرد یک ساله شورا را زیر سوال برده و در اصل به انتقاد از خود و قابل قبول نبودن آنچه که در این مدت بر شورا، شهرداری و کلانشهر اهواز گذشته پرداخته که هر چند دیر، اما باز هم می شود این رویه را طلیعه ای برای اصلاح رفتار و ایجاد حرکت در شورا دانست، به شرطی که سایر اعضا به جای گرفتن موضع، در صدد فعال شدن شورا برآیند.
محمد مهدی مطیعی سوال کرده < دستاورد مدیریت شهری در یک سال گذشته چه بوده؟ اصلاً حرکتمان چه سمت و سویی داشته است؟
وی این را هم گفته که <کسانی با داشتن اهداف صرفاً انتخاباتی و با نگاه جناحی و باندی، موجبات ناکارآمدی و ناکارا شدن مدیریت شهری شده اند.>
مطیعی خرده گرفته که شورا در این یک سال با برنامه نبوده و اگر داشته، کدام برنامه و نهایت خروجی برنامه ها چه بوده¿ وی موارد دیگری از جمله دخالت در انتصاب افراد ناکارآمد از سوی برخی اعضای شورا و نظارت بر عملکرد شهرداران مناطق، معاون شهردار و مدیران عامل سازمان ها و از بین رفتن کمیسیون ها، جزیره ای بودن شورا و فقدان نقشه راه و ضرورت شفاف سازی برنامه های شهرداری را عنوان کرده و وعده داد که در چند روز آینده سایر موارد را برای تنویر افکار عمومی ارائه دهد.
این که بغض یک عضو شورای شهر این گونه بترکد را به فال نیک می گیریم و گل به خودی حساب نمی کنیم و خدا کند سایر اعضا هم مصمم به رفع نواقص و حرکت به سمت بهبهود مدیریت شهری شوند. البته انتظار این بود که عضو محترم شورای شهر در کنار این مطالب، مقداری به عقب ماندگی شهر، پروژه های نیمه تمام و ضر ورت رفع فرسودگی و در جا زدن شهر می پرداخت که امید است در ادامه مطالبش که قول آن را داده به این مهم بپردازد.
همین طور لازم است وضعیت اعتبارات و درآمد شهرداری و نحوه مصرف آنها و علل ناکامی شهرداری در جذب سرمایه گذار به منظور سپردن کارهای بزرگ و نه روزمره شهر به بخش خصوصی، روشن شود. به نظر می رسد شورا نباید بیان این گونه مطالب و منویات عضو خود را تخریب پندارد، بلکه با خرد جمعی و شور و مشورت به اصلاح امور بپردازد.
چه عواملی مانع از مهار گرانی و ادامه کار سود جویان است ؟
بعد از صرف آن همه انرژی کشور و چند سازمان و وزارتخانه برای کاهش قیمت مرغ و تثبیت آن، مشاهده می شود که باز هم روز از نو، روزی از نو و بالا رفتن قیمت مرغ بحث روز شده و مردم با درآمد پائین و متوسط قادر به تهیه آن نیستند و چطور می توان انتظار داشت که مسائل مهم خارج از محدوده شکم و تامین مایحتاج عمومی حل شود و باید دید چه عواملی مانع از به ثمر رسیدن آن همه اقدامات برای نجات مردم از چنگال غول گرانی است. واقعاً چه دستی در کار است که به گفته رئیس اتحادیه مرغ و تخم مرغ، مرغ زنده هر کیلو 37 هزار تومان و فروش آن کیلوئی 55 هزار تومان است و همچنان ادعا می شود که تولید کنندگان این صنف زیان می دهند.گرانفروشی سایر مواد غذایی و کالاهای خانگی هم که ادامه دارد. واقعاً گیر کار کجا است؟
معاونین عمرانی فرمانداریها و مسئولان دفاتر فنی کارهای خوابیده را گزارش دهند
معاون عمرانی استاندار در نشست با معاونین عمرانی، برنامه ریزی و دفاتر فنی های استان خطاب به آنها گفته: < ما برای رفاه و آسایش مردم، با کسی عقد اخوت نمی بندیم. مهندس خانچی گله کرده که کار با برنامه پیش نمی رود، شما باید کارها را رصد کنید چون تعارف نداریم، ببینید کدام کار خوابیده، نامه بنویسید، امضا کنید و بدهید به فرماندار.>حرف درستی است و اگر در قضیه ساختمان متروپل آبادان مسئولان دفاتر فنی بر روی نظراتشان بیشتر پافشاری می کردند، فرمانداری هم موضوع را جدی گرفته بود فاجعه رخ نمی داد. قانون هم باید دست دفاتر فنی را برای به کرسی نشاندن حرفشان در مواجه با تخلفات فنی ساختمانها بازتر کند.
برچسب ها : محیط زیست شورای شهر اهواز مدیریت بنیاد شهید و ایثارگران خوزستان
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- در گفت وگو با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان؛ پزشکیان: هیچگاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم/ایران سرزمین دوم آذریهاست
- وزیر کشور: با مقصران احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد
- توضیح سفیر ایران درباره کمک شبانه روسیه پس از حادثه بندر شهید رجایی
- پیام رهبر انقلاب درخصوص حادثه آتشسوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است