
همه به قتل بابک خرمدین واکنش نشان می دهیم اما...
کارگردان فیلم سینمایی «سه روز و سه قتل» با انتشار یادداشتی به قتل بابک خرمدین به دست پدر و مادرش واکنش نشان داد.
این روزها قتل هولناک بابک خرمدین نویسنده و کارگردان سینما به دست پدر و مادرش خبر و بحث روز است و همین امر باعث تحلیلهای روانشناختی نیز شده است. همچنین برای آسیب شناسی این اتفاق و ریشه های خشونت ورزی برخی رسانه ها به بازخوانی آثار سینمایی ایران و جهان نیز پرداخته اند.
در همین رابطه مسعود امینی تیرانی کارگردان فیلم سینمایی «سه روز و سه قتل» که به تازگی آماده پخش شده و مسیر جشنوارهای خود را طی میکند در یادداشتی به مساله خشونت و پیامد آن که می تواند قتل باشد، پرداخته است.
در متن این یادداشت وی میخوانیم:
«همه ما بسادگی میتوانیم قاتل باشیم.
این تجربه و مضمونی بود که تلاش کردم در فیلم «سه روز و سه قتل» نمایش دهم.
مرز میان خواستن و نخواستن خشونت چنان در میان ما کمرنگ و ناپیدا شده است که گاهی نمیدانیم همه آنچه در لحظه لحظه این روز و شبها انجام میدهیم نمونهای از خشونت عریان است. نمونهای که به سادگی و در یک لحظه میتواند به قتل منجر شود. حالا همه به قتل بابک خرمدین واکنش نشان میدهیم ولی به لحظههایی قبل از آن که خشونت ذره ذره در همه وجودمان ریشه دوانده هیچ عکسالعملی نشان ندادهایم.
همه ما به خشونت عادت کردهایم و انگار در دورانی که مسوولان نمیخواهند تا به هشدارهای جدی که سالهاست با صدای بلند میگویند که جامعه از خشونت اشباع شده، گوش دهند و ما مردم هم هر روز بر شکلهای عریانتری از خشونت حریصتر میشویم، چارهای نداریم که تنها تماشاگر هر روزه قتلهایی فجیعتر باشیم.
ما همه قاتلیم!»
در خلاصه داستان «سه روز و سه قتل» آمده است: «۶ اجراگر وارد خانهای میشوند که سالها قبل، سه قتل در مدت سه روز در آن رخ داده است و اجساد برای پنج سال در آن خانه مدفون بودهاند.»
بهناز جعفری، حمید پورآذری، شادی کرم رودی، سونیا سنجری، میلاد رحیمی و سهند کبیری و امیر شکرگزار از اجراگران «سه روز و سه قتل» هستند و این فیلم تجربهای متفاوت در کارنامه بازیگری آنهاست زیرا هم از لحاظ فرم هم محتوا اثری کاملا تجربی محسوب میشود.
عوامل این فیلم عبارتند از طراح و کارگردان: مسعود امینی تیرانی، اجراگران: بهناز جعفری، حمید پورآذری، شادی کرم رودی، سونیا سنجری، میلاد رحیمی، سهند کبیری، امیر شکرگزار، گروه ایده پردازی: منصور براهیمی، مجید شیخ انصاری، مسعود مددی، مشاوران کارگردان: عباس نظامدوست، امیر جلالیان، مدیر فیلمبرداری: داود ملک حسینی، تدوین: مسعود امینی تیرانی، مهدی باقری، دستیار کارگردان و برنامه ریز: پان ته آ حسینی، صدابردار: هادی معنوی پور، صداگذار: آرش قاسمی، طراح صحنه: فراز مدیری، مدیر تولید: میثم جمالی، مجری طرح: نیما عباسپور، سرمایهگذار و جانشین تهیهکننده: آرش شجاعی، تهیهکننده: جعفر صانعی مقدم، مشاور رسانهای: نغمه دانش آشتیانی.
به گزارش ایسنا
برچسب ها : بابک خرمدین واکنش به قتل بابک خرمدین فیلم سینمایی
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- در گفت وگو با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان؛ پزشکیان: هیچگاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم/ایران سرزمین دوم آذریهاست
- وزیر کشور: با مقصران احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد
- توضیح سفیر ایران درباره کمک شبانه روسیه پس از حادثه بندر شهید رجایی
- پیام رهبر انقلاب درخصوص حادثه آتشسوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است