
پیشنهاد حماس؛ تشکیل کمیته محلی از شخصیتهای مستقل تکنوکرات برای اداره غزه
یک شخصیت ارشد مقاومت اعلام کرد دیدگاه حماس درباره اداره غزه، شامل تشکیل یک کمیته محلی از افراد تکنوکرات مستقل با اختیارات و مسئولیتهای کامل است.
به گزارش روز شنبه به نقل از المیادین، این شخصیت ارشد مقاومت که نامش اعلام نشده تاکید کرده است که کمیته اداره غزه، مطابق با پیشنهاد مصر برای تشکیل کمیته پشتیبانی اجتماعی در این زمینه است.
بر اساس گزارش شبکه المیادین و به گفته این شخصیت ارشد مقاومت، دیدگاه حماس مبتنی بر زمینهسازی به منظور توافق ملی در چارچوب توافقات انجام گرفته بین گروه های فلسطینی و آخرین مورد آن، توافق پکن است.
شخصیت فلسطینی مذکور خاطرنشان کرد: حماس یک دیدگاه درباره آتش بس دائم در نوار غزه و تبادل اسرا ارائه میکند که شامل توافقی بر سر یک توافق جامع درباره تبادل اسرا بین دو طرف به عنوان یک بسته واحد است.
به گفته این شخصیت مقاومت، این بسته، شامل آتشبس دائمی، عقبنشینی اشغالگران از کل نوار غزه، بازسازی و پایان محاصره آن میشود.
وی تصریح کرد: حماس برای آتشبس طولانی به مدت پنج سال با ضمانتهای منطقهای و بینالمللی آماده است.
به گفته این شخصیت فلسطینی، پس از دستیابی به توافق، وضعیت به شرایط قبل از دوم مارس گذشته (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) برمیگردد و عملیات نظامی متوقف خواهد شد. همچنین اشغالگران از نوار غزه عقبنشینی خواهند کرد و کمکها براساس پروتکل بشردوستانه به نوار غزه ارسال خواهد شد.
۱۹ اسفند گذشته نیز شبکه الجزیره به نقل از حماس گزارش داد که این جنبش با تشکیل کمیتهای متشکل از شخصیتهای ملی مستقل برای اداره نوار غزه تا زمان تکمیل روند ساماندهی امور داخلی فلسطین موافقت کرده است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳)، توافقنامه آتش بس و تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس اجرا شد که شامل سه مرحله بود که هر مرحله قرار بود ۴۲ روز به طول انجامد.
رژیم صهیونیستی از ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) گذشته تاکنون، با ازسرگیری حملات هوایی گسترده به مناطق مختلف نوار غزه، غیرنظامیان را هدف قرار داد. این حملات بزرگترین نقض آتشبس در نوار غزه از سوی این رژیم به شمار میآید. این در حالی است که توافق آتشبس مذکور در ماه ژانویه گذشته با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر به دست آمد.
تعیین کنار زدن جنبش حماس از اداره نوار غزه به عنوان پیششرط رژیم صهیونیستی برای توقف حملات به این باریکه، به دلیل پایگاه مردمی آن، همواره با شکست مواجه شده است؛ در مقابل، جنبش حماس از هر گونه تلاش داخلی فلسطینیها برای اجماع درباره اداره نوار غزه به ویژه از سوی نیروهای تکنوکرات حمایت کرده است.
برچسب ها : اسرائیل جنبش مقاومت اسلامی حماس غزه رژیم صهیونیستی فلسطین
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- سیانان: خوشبینی محتاطانه آمریکا و ایران پس از دور سوم مذاکرات
- سازمان همکاری اسلامی تصمیم آمریکا علیه آنروا را محکوم کرد
- ابراز همدردی سازمان ملل با مردم و دولت ایران درپی انفجار بندرعباس
- راقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران-آمریکا: فضای مذاکرات جدی بود/ احتمال حضور کارشناس سازمان انرژی اتمی در جلسه آتی
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است