شماره خبر : 46034
منتشر شده در مورخ : ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت : 9:7
پنج کشور اروپایی: از کمک‌های بشردوستانه نباید به عنوان تاکتیک نظامی استفاده شود

پنج کشور اروپایی: از کمک‌های بشردوستانه نباید به عنوان تاکتیک نظامی استفاده شود

پنج کشور اروپایی در بیانیه مشترکی استفاده رژیم صهیونیستی از کمک‌های بشردوستانه به عنواز ابزاری سیاسی و تاکتیک نظامی علیه مردم نوار غزه و گسترش جنگ علیه این باریکه را غیرقابل قبول خوانده و خواستار لغو محاصره غزه شدند.
به گزارش ایرنا، کشورهای انگلیس، فرانسه، دانمارک، یونان و اسلوونی در بیانیه مشترکی که سه‌شنبه توسط «باربارا وودوارد» سفیر و نماینده دائم انگلیس در سازمان ملل در نیویورک قرائت کرد، اعلام کردند: اسرائیل اکنون بیش از ۲ ماه است که ورود کمک به غزه را کاملا مسدود کرده است. جلوگیری از کمک به عنوان یک «اهرم فشار» غیرقابل قبول است.
این بیانیه افزود: کابینه امنیتی اسرائیل هفته گذشته طرح گسترش عملیات نظامی در غزه را تصویب کرد. ما با هر دو اقدام که موجب افزایش رنج فلسطینی‌ها می‌شود و هیچ کمکی به منافع بلندمدت صلح و ثبات در منطقه و بازگشت امن اسرا نمی‌کند، قویا مخالفیم.
پنج کشور اروپایی تاکید کردند: هر تلاشی توسط اسرائیل برای ضمیمه کردن خاک غزه غیرقابل قبول بوده و ناقض قوانین بین‌المللی است. سرزمین‌های فلسطینی نباید کاهش پیدا کند یا مشمول تغییرات جمعیتی شود.
انگلیس، فرانسه، دانمارک، یونان و اسلوونی در بیانیه مشترک خود اعلام کردند: بدون لغو فوری ممنوعیت ارسال کمک‌ها فلسطینی‌ها بیشتری در خطر مرگ قرار می‌گیرند. به آسانی می‌توان از مرگ آنها جلوگیری کرد. کمک‌های بشردوستانه هرگز نباید به عنوان ابزاری سیاسی یا تاکتیک نظامی مورد استفاده قرار بگیرند.
این بیانیه افزود: ما عمیقا نگران پیشنهادهای (آمریکا و اسرائیل) برای ایجاد یک سازوکار جدید برای ارسال کمک به غزه هستیم. سازمان ملل اعلام کرد که این سازوکار جدید با اصول انساندوستانه تطابق ندارد.
پنج کشور اروپایی تاکید کردند: قوانین بین‌المللی ایجاب می‌کند که اسرائیل اجازه بدهد انتقال امن، سریع و بدون قید و شرط کمک‌های بشردوستانه را تسهیل کرده و ارائه خدمات اساسی برای همه غیرنظامیان غزه را تضمین کند.
این کشورها اعلام کردند: ما دو پیام روشن برای اسرائیل داریم: ممنوعیت ورود کمک به غزه را هم اکنون لغو کرده و به سازمان ملل و همه نهادهای بشردوستانه کمک کند تا جان انسان‌ها را نجات دهند.
 
 

 

برچسب ها : انگلیس سازمان ملل متحد اسلوونی ایالات متحده آمریکا باربارا وودوارد