شماره خبر : 32655
منتشر شده در مورخ : یکشنبه 20 خرداد 1403
ساعت : 9:36

قهوه ایمنی بدن را افزایش می دهد
یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه قهوه حاوی انتی اکسیدان است، گفت: این آنتی اکسیدان ها با عوامل مخرب بدن نظیر رادیکال های آزاد مقابله کرده و موجب افزایش ایمنی بدن در مقابل آسیب های ناشی از آن ها می شود.
کیانوش همدانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه قهوه سرشار از کافئین است، اظهار داشت: کافئین محرک اعصاب مرکزی انسان محسوب می شود از این رو ثابت شده است که یک فنجان قهوه داغ به بالا بردن هوش و حواس کمک می کند و نیروی تازه ای به فرد می بخشد.وی افزود: مصرف مناسب و به اندازه کافئین موجود در قهوه، موجب بالا رفتن تمرکز و بهبود هوشیاری ذهنی بدن می شود. از این رو یکی از مهمترین خواص قهوه به شمار می آید و به همین دلیل دانش آموزان و دانشجویان بیشتر تمایل به خوردن این نوشیدنی دارند.
این کارشناس تغذیه کاهش وزن را از دیگر خواص قهوه عنوان کرد و گفت: قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم است که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، استفاده صحیح بدن از انسولین و کاهش ولع مصرف شیرینی و تنقلات تاثیر مثبتی دارند.
همدانی افزود: یکی دیگر از خواص قهوه کمک به سوزاندن چربی در بدن است؛ در واقع کافئین موجود در قهوه، به سلول های چربی بدن کمک می کند تا چربی های بدن را در جهت مصرف فعالیت های ذهنی و آموزشی بسوزانند.
وی با بیان اینکه قهوه خطر ابتلا به سرطان ها را کاهش می دهد، گفت: مطالعات زیادی نشان داده است که مصرف قهوه در مردان خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 20 درصد و در زنان خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم را 25 درصد کاهش می دهد.
این کارشناس تغذیه کاهش ریسک سکته مغزی را از دیگر خواص قهوه بر شمرد و گفت: مطالعات زیادی نشان داده اند که مصرف منظم نوشیدنی قهوه خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا 25 درصد کاهش می دهد؛ در واقع برخی از شواهد حاکی از آن است که قهوه تاثیر مثبتی بر آن بخشی از مغز که تحت تاثیر بیماری پارکینسون است، می گذارد.
همدانی با بیان اینکه دیابت یکی دیگر از بیماری هایی است که مصرف قهوه خطر ابتلا به آن را ممکن است کاهش دهد، ادامه داد: در واقع کافئین موجود در قهوه افزایش حساسیت به انسولین را در بدن کاهش می دهد و موجب اختلال در تحمل گلوکز در خون می شود و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.
به گفته وی افزایش سطح کافئین در خون خطر ابتلا به بیماری های اعصاب نظیر آلزایمر را کاهش می دهد و همچنین موجب کاهش زوال عقل می شود.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: کافئین موجود در قهوه موجب تحریک سیستم اعصاب مرکزی و افزایش تولید انتقال دهنده های عصبی سروتونین، دوپامین و نورآدرنالین در بدن و تغییرات مثبت در خلق و خو می شود.
همدانی، کمک به شفافیت پوست، بهبود رنگ مو، از بین بردن پف زیر چشم، تقویت اعصاب بویایی و تقویت چشم را از دیگر خواص مصرف قهوه عنوان کرد.
برچسب ها : قهوه تقويت چشم زوال عقل
راوی
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!
اجتماعی
- میدری خبر داد: اجرای مرحله چهارم طرح کالابرگ الکترونیک از چهارشنبه/ آغاز تجمیع صندوقهای بازنشستگی
- سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد: راهاندازی خودکاربری قراردادهای یکسان/ صدور ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار سند تک برگ سبز رنگ
- ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل بیمهشدگان تامین اجتماعی/مغایرت را اعلام کنید
- رئیس سازمان بهزیستی کشور تشریح کرد: ارائه خدمات به زنان و دختران آسیب دیده و در معرض آسیب از طریق «خانههای امن»/ کاهش «سن» آسیبهای اجتماعی
راوی
- راوی گفت: شهریور تعطیل کردن ها به دلیل بی چاره گی است!
- راوی گفت: رئیس جمهور حجت را بر استانداران تمام کرد، اگر بازهم مانعی در کار است بگویند
- راوی گفت: واقعا قرار است از نظرات کارشناسی نخبگان در حوزه های مختلف استفاده شود؟
- راوی گفت: نان بی کیفیت در خوزستان به دلیل انتقال گندم مرغوب ما به استانهای دیگر است/تامین روشنایی چندزمین فوتبال، کاری بهتر از هیچ!