شماره خبر : 45481
منتشر شده در مورخ : ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
ساعت : 9:39
راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران  کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟    ‌

راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران  کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟    ‌


 در حالیکه هنوز مثلا اولین ماه فصل بهار را پشت سر نگذاشته ایم، میهمان ناخوانده همیشگی به خوزستان وارد شد وهمه چیز را زیر خاک برد و استان را فلج و به تعطیلی کشاند.  ‌
پس چه شد آن همه جلسات و بحث و برررسی هایی که مدعی می شدند برای مهار ریزگردها و گرد و خاک داشتند و چرا هیچ دستگاه و مقام و مسئولی از حال و روز ما که هرچند وقت زیر خاک هایی که می گویند از عراق و عربستان می آیند و گاهی هم مدعی هستند که خشک شدن بخشی ازتالاب عامل این گرد و خاک است نمی پرسند؟ اگر هم مشکل از کشورهای دیگر است که باید از طریق اقدامات برون کشوری موضوع پی گیری شود.  ‌
آیا اصلا شواهدی داریم که این استان 18 نماینده دارد که باید از هم استانی های خود دفاع کنند؟ آقایان اگر حالا در تهران بزرگ زندگی می کنند و حال ما را نمی پرسند، اما روزی اینجا ساکن بوده و درد زندگی در روزهای خاکی را می دانند.  ‌
چرا صدای مردم این استان را در مجلس فریاد نمی زنند و به فکر چاره نیستند؟ همین جلسه علنی روز سه شنبه(دیروز) مصادف با هوای آلوده خوزستان بود چرا صدایتان درنیامد؟ 
متولیان امور که مردم را به صرفه جویی در مصرف آب و برق دعوت می کنند آیا می دانند بعد از هر گرد و خاک چقدر باید برای شستن خانه و خودرو و غیره آب مصرف شود؟   ‌
آیا اطلاع دارند که با هرگرد و خاک چه به روز ریه های مردم می آید و حتی در خانه ها و اتاق هایشان هم خاک می بلعند و از زندگی و کار روزمره ساقط می شوند. آیا از وضعیت بیمارستان ها و اورژانس ها، بعد از هرآلودگی در این سطح اطلاعی دارند؟ 
اگر آقایان دلسوزند در چنین روزهایی سری به اهواز بزنند و سفرهای چند ساعته خود را در بهترین روزهای سال انجام ندهند.  ‌از مسئولان استانی هم حرفی نزنیم بهتر است چون گوش شنوایی برای آن پیدا نمی شود و اگر غیر از این بود لااقل مسئولان مدیریت بحران کشور گوشه چشمی به این استان داشتند. آنها فکر می کنند بحران فقط سیل و زلزله است و فاجعه ای به نام گرد و خاک را بحران نمی دانند چون تجربه اش را ندارند.  ‌
اگر همه چیز گل و بلبل باشد، مدیر چکاره است؟
از عواملی که می تواند به مردم یک استان روحیه بدهد، کوچک کردن مشکلات و نوید دادن به فائق آمدن بر مسایل و چالش های طبیعی و غیر طبیعی است که متاسفانه در خوزستان با عکس این قضیه روبه رو هستیم. مثلاً در بخش آب و وضعیت رودخانه ها و سدها، حتی اگر بارندگی هایی هم داشته باشیم، غالباً گفته می شود که بارش ها کافی نبوده و با خشکسالی مواجهیم. مثل همین چند روز پیش که مدیر عامل سازمان آب و برق باز هم توپ را به زمین مردم انداخت و گفت: <در صورت عدم همراهی و همکاری همه جانبه مردم و مصرف کنندگان، کنترل شرایط از دست خارج شده و تصمیم گیری های کارشناسی با چالش مواجه می شود.>
صدریان فر این را هم گفت که: < امسال یکی از خشک ترین سال ها در 60 سال گذشته را پشت سر گذاشتیم و میزان آوردها، به  ویژه در فصل پائیز به طور محسوس کاهش یافته است.>  ‌
خب، اگر قرار بود خشکسالی نداشته باشیم، باران به میزان کافی ببارد، آب پشت سدها کافی و همه چیز گل و بلبل باشد که نیاز به مدیریت آب و ابتکار عمل مسئولان نبود و هنر این است که وضعیت آب و کشت ها و ذخائر پشت سدها و کارهای از این دست مدیریت شود تا بحرانی پیش نیاید و مشکلات آبی پشت سر گذاشته شود. اینطور نیست؟
پروژه خانه سازی معطل کنتور مانده!
به قرار  اطلاع در برخی شهرهای استان، پروژه خانه سازی تمام شده اما بهره برداری نمی شود، علت را که جویا شدیم می گویند کنتور آب موجود نیست که در خانه ها نصب شود. واقعاً یعنی چه؟  اولاً مگر این کنتورها را باید از کجا بیاورند¿ یعنی ما با همه ادعایمان از ساخت کنتور آب عاجزیم؟ یا دلیل دیگری دارد که طرح معطل مانده؟ البته این پروژه مربوط به شهرهایی است که مردم پای کار بوده اند و طرح تمام شده، مثل دزفول.
چرا ایران نوروز 404 گردشگر خارجی نداشت؟ 
رئیس جامعه تورگردانان کشور گفته : در نوروز 1401 تنها 2 هزار و 700 گردشگر خارجی به ایران آمده که آن هم شیعیان عراقی بودند که برای زیارت آرامگاه امام هشتم به مشهد سفر کردند و نوروز 1401 اولین نوروز در دهه های اخیر بوده که هیچ گردشگر  خارجی وارد ایران نشد و گردشگری ورودی به ایران با رکود سنگینی مواجه است.
وی توضیح داده که نبود اقامتگاه و هتل کافی در ایران از دلایلی بود که نوروز امسال، معدود گردشگران خارجی هم نتوانستند به ایران سفر کنند، اما واقعاً فقط کمبود زیر ساخت ها دلیل رکود ورود گردشگر خارجی است¿ مسلماً خیر.
خیلی از کشورها با عنوان کردن دلایلی، اتباع خود را از سفر به ایران منصرف می کنند یا در  باره اقامت در کشور ما هشدار می دهند و به ایران هراسی دامن می زنند. تحریم های خطوط هوایی برخی شرکت های هواپیمایی هم در این مورد تᅢثیرگذار بوده است. به یاد داریم در  سال های دور تورهای مختلفی مثل تور شب یلدا و مناسبتهای دیگر از کشورهای دیگر داشتیم که در سال‌های اخیر از این تورها خبری نبوده است.وزیر فرهنگ  و ارشاد اسلامی گفت: در بخش زیر ساخت های گردشگری شرایط مطلوبی نداریم. به گفته وی قرار است در برنامه هفتم 455 هزار تخت را به 900 هزار تخت برسانیم و سالی 100 هتل افتتاح و سالانه 100 هزار شغل ایجاد کنیم و برای همین به هواپیما، ریل، اتوبوس، بهداشت و امنیت و خدماتی مثل توریست کارت نیاز داریم، ضمن اینکه باید مجوز سرمایه گذاری داده شود البته با رفع بروکراسی (کاغذ بازی) اداری، چرا که باور داریم سرمایه گذاری موتور محرکه صنعت گردشگری است.
معمولاً هر سال در چنین مواقعی از اهمیت گردشگری صحبت می شود اما بعد اقدام اساسی نمی شود و موضوع تا نوروز بعد مسکوت می ماند در حالی که درآمد صنعت گردشگری می تواند با درآمد نفت رقابت کند.
امریکا چه وقت می تواند از ظرفیت ملت ما بهره ببرد؟
در یک گفت و گوی سیاسی رسانه ملی، مجری از میهمان برنامه سئوال می کند: تکلیف شعائر و شعارهای غرب ستیزی درجمهوری اسلامی ایران چه می شود؟
-مثلاً چی؟
-ما از اولین بارقه هایمان در مبارزه با امریکا، شعار مرگ بر امریکا همیشه در جریان های سیاسی بین افکار عمومی و مسئولین بوده است.
ج: یکی از مسئولان سطح بالای کشورمان نقل می کردند که<از مقام معظم  رهبری استعلام کردند که وضعیت روابط ما، معنی آن این است که هیچ موقع و در هیچ زمانی ما با امریکا روابط خوبی نخواهیم داشت¿ پاسخی که می گفتند دریافت کردند، این بود که : هیچ وقت همچون چیزی گفته نشده، بلکه گفته شده روابط سیاسی با امریکا تا موقعی که سیاست های خصمانه بر علیه ملت ما دارند، این رابطه درست نیست و نباید بر قرار بشود. یعنی امریکا اگر  روابطش را اصلاح بکند و بپذیرد که در حق ملت ما دشمنی کرده را اگر در عمل ثابت کند که رویکردش را عوض می کند، امریکا هم می تواند از دوستانی باشد که از ظرفیت ملت ما بهره ببرد.
گفتنی است که میهمان برنامه و مخاطب مجری، رامین مهمان پرست سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه بوده است.



 

برچسب ها : مدیریت بحران  كشور خوزستان روابط سیاسی