شماره خبر : 46140
منتشر شده در مورخ : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت : 12:25
به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی/  سمینار کاربست‌های هوش مصنوعی در ارتباطات اجتماعی در اهواز برگزار شد

به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی/  سمینار کاربست‌های هوش مصنوعی در ارتباطات اجتماعی در اهواز برگزار شد


همایش روز ارتباطات و روابط عمومی و سمینار آموزشی «کاربست‌های هوش مصنوعی در روابط عمومی و ارتباطات اجتماعی» با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان روابط عمومی، اساتید و پژوهشگران حوزه هوش مصنوعی، به همت مؤسسه مشی فاخر، اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد. 
به گزارش خبرنگار نورخوزستان، معرفی هوش مصنوعی در علوم پزشکی و به‌روزرسانی دانش تخصصی و ترویج فن‌آوری های نوین در حوزه سلامت و بررسی نقش روابط عمومی در ارتقای ارتباطات سازمانی، مسئولیت پذیری اجتماعی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های نوین ارتباطی از اهداف این همایش بود.
در این نشست دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، روابط عمومی را پل ارتباطی میان سازمان‌ها و جامعه توصیف کرد و گفت: جایگاه روابط عمومی‌ها باید بیش از پیش معرفی و شناخته شود، زیرا روابط عمومی صرفا یک واحد اداری نیست، بلکه یک پل ارتباطی میان مخاطبان و سازمان است. اگر این ارتباط به خوبی شکل بگیرد، فرصت‌های بسیاری برای سازمان ایجاد شده و موانع خدمات رسانی از میان برداشته می‌شود. 
بوستانی روابط عمومی را شاخه‌ای از علم آمیخته به هنر توصیف کرد و افزود: یک روابط عمومی موفق و پویا و برخوردار از علم و فن‌آوری باید یک تصویر مثبت از سازمان و عملکرد آن ایجاد کند و باعث ایجاد اعتماد و رضایت و حمایت در میان مخاطبان شود.
وی با تأکید بر شفاف سازی، صداقت و ایجاد اعتماد اظهار کرد: ارتباط مناسب با مخاطبان یک ضرورت بسیار مهم است و روابط عمومی باید در جهت معرفی و ارتقاء خدمات سازمان، یاری گرفتن از مردم و دستگاه‌های خارج از سازمان، از بین بردن موانع و پیشبرد اهداف و نیز ارتباط مناسب با وزارت‌خانه متبوع عمل کند. درغیر اینصورت تصویری منفی و غیرواقعی از سازمان در جامعه به وجود می‌آید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، پاسخگویی را یک اصل مهم در فعالیت روابط عمومی  عنوان کرد و گفت: عدم پاسخگویی به موقع یکی از دلایل پناه بردن مردم و مخاطبان به اخبار غیر معتبر و رواج شایعات در جامعه خواهد شد. اگر اعتماد عمومی نسبت به روابط عمومی خدشه دار شود، تمام تلاش‌ها و هزینه‌های سازمان قربانی خواهند شد.
بوستانی خلاقیت را از دیگر اصول مهم روابط عمومی دانست و گفت: عقلانیت در بستر صداقت، خلاقیت و نوآوری و دیدگاه هنرمندانه با استفاده از فن‌آوری از اصول مهم فعالیت روابط عمومی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر درمان خوزستان اظهار کرد: دانشگاه جندی‌شاپور ۶۹.۵ درصد جمعیت استان را در یک جغرافیای وسیع و متنوع، همچنین با حضور اقوام مختلف و فرهنگ‌های متنوع، تحت پوشش قرار می‌دهد. 
وی ادامه داد: کادر درمان و جامعه پزشکی در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی، همچنین در بحران‌های طبیعی مانند زلزله و سیل و کرونا توانایی‌های خود را نشان داد و با وجود تمام مشکلات، فداکارانه انجام وظیفه کرد و اکنون با تمام توان خود برای ارتقاء شاخص‌های سلامت در استان تلاش می‌کند.
بنابر گزارش خبرنگار نور خوزستان، در ادامه نشست حسین براتی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با تأکید بر اهمیت روابط عمومی در شکل گیری ارتباط مؤثر، این نهاد را زبان مدیریت و انعکاس دهنده دغدغه‌های مردم و حلقه ارتباط آنها با مسئولان عنوان کرد و گفت: در عصر حاضر پیام‌رسانی مسئولانه یک تکلیف اجتماعی است و روابط عمومی کارآمد و مسئولیت‌پذیر باید واقعیت‌ها را شفاف و بدون تحریف منعکس کند و فضای اعتماد عمومی و گفت‌وگوی ملی را تقویت کند. این تعامل هوشمندانه، ضامن توسعه ارتباطات اجتماعی است.
براتی با تأکید بر تلاش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برای ارتقای جایگاه روابط عمومی گفت: این همایش فرصتی ارزشمند برای همفکری و ارتقای استانداردهای حرفه‌ای است و تداوم چنین نشست‌های تخصصی برای ارتقای جایگاه روابط عمومی یک ضرورت است.

برچسب ها : روز ارتباطات و روابط عمومی اهواز خوزستان