
راوی گفت: خوزستانی که رئیس جمهور به آن امید بسته، باید مدیران مقتدری داشته باشد
رئیس جمهور در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه گفته امید ما به خوزستان ( والبته دو استان دیگر هم نام برد) است.
در عمل هم دیدیم که اولین سفر استانی ایشان به خوزستان بود و معلوم است دولت به این استان نظر دارد، اما این دیدگاه و نظر ویژه کافی نیست و باید زمینه برای تحقق انتظارات از خوزستان ایجاد شود. خیلی به جاست اگر مسئولان کشور هر چند وقت یکبار سخنان قبلی خود را گوش کنند، قول هایی را که به مردم داده اند به یاد آورند و ارزیابی کنند که چه درصد از آنها جامه عمل پوشیده. از جمله در خصوص قول و قرارهایی که در سفر رئیس جمهور و سایر وزیران به این استان داده شده، باید خروجی آنها اطلاع رسانی شود.
در مجموع ما خوزستانیها از رئیس جمهور مطالبه گر بودیم، حالا ایشان توپ را در زمین ما انداخت و امید به ما بسته است. ما هم حرفی نداریم و اگر آب ببینیم، شناگر قابلی هستیم، منتهی همانطور که عنوان شد باید میدان برای انجام کار آماده باشد.
قبل از هر چیز استانی که قرار است از امیدهای رئیس جمهور باشد، باید دارای مدیران و والی مقتدر باشد. مدیرانی که از هر جهت شایستگی آنها ملموس و در عمل نشان داده شود.
از شاخص های چنین مدیرانی، داشتن قدرت بیان، جسارت و داشتن مهارت در جذب و مشارکت همگانی، به ویژه نخبگان و پرهیز از بروکراسی است. اگر قرار باشد هر کس بخواهد شخص اول استان یا برخی مدیران را ببیند، باید از چند مرحله عبور کند که تازه به مسئول دفتر برسد، یا چنانچه از همفکری و هم اندیشی مردم فهمیم در کارها استفاده نشود و کارها به تعدادی افراد سفارش شده از مرکز، بدون داشتن تجربه و شرایط داشتن سمتی را که به آنها داده اند، سپرده شود، معلوم است که امور استان خوب پیش نمی رود و در یک کلام فرهنگ مشارکت در استان ضعیف است چون مدیرانی آمده اند که در این قالب نیستند.
وقتی دولت و به تبعیت از آن مدیران استانی اقتدار داشته باشند و فرهنگ کمک خواهی باب شود، مسلماً مردم به میدان خواهند آمد، بر عکس وقتی مدیران، خود را در اتاق های شیشه ای نگه دارند، مردم از آنها فاصله خواهند گرفت و مشارکت ضعیف می شود که در این صورت کارها به روزمره گی کشیده شده و پیشرفت در امور نخواهیم داشت. بنابراین اقتدار و مشارکت خواهی دو اهرم و بازوی قوی برای مدیران است و استانی که قرار است رئیس جمهور به آن امید داشته باشد باید از چنین مدیریتی برخوردار باشد و رئیس جمهور نباید تصور کند با انتصاب چند وزیر، همه کارها روی روال خواهد افتاد چرا که اگر زیر مجموعه ها توانمند نباشند یا بخاطر ضعف مدیر انگیزه کاری نداشته باشند، کارها لنگ خواهد ماند.
هشدار مداح در نماز جمعه به دولتی ها
شعر خوانی انتقادی آقای میثم مطیعی در نماز جمعه، خبرساز شد، به خصوص که صدا و سیما، وقتی شعر به جائی رسید که انتقاد تندتر شد، برنامه را قطع کرد. ( به این می گویند کاسه داغتر از آش) البته بلندگوی محل برنامه قطع نبود و همه ادامه شعر را شنیدند، اما این شعر خوانی مداح و عنوان کردن برخی مسایل که در دولت قبل هم وجود داشته، ناظر بر این مطلب است که با وجود تغییر دولت، مشکلات و نواقص گذشته رفع نشده و حالا آقای مطیعی در این باره به دولتی ها هشدار داده که :
هان مبادا که چنان دولت قبلی، فردا
گردن دولت قبلی فکنی مشکل را !
گوش این مردم از این وعده و آن وعده پر است
وقت تنگ است نبایست که یک لحظه نشست
عَلم قسط برافراز، چو فرصت باقی ست
حق مردم به خدا زندگی قسطی نیست
حق مردم نه زمین بازی و دست اندازی ست
حق مردم نه چنین صنعت خودروسازی است
دلال ها، قیمت شلغم را از سیب قرمز گرانتر کردند
علیرغم آن همه خط و نشان کشیدن برای گرانفروشان و بکار بردن اهرم بازدارندگی دلال ها، وضع همچنان بر روال سابق است و در میادین تره بار و میوه، کسی حریف واسطه ها نمی شود و هر وقت اراده کنند، یک میوه یا مواد خوراکی را به بالاترین قیمت عرضه می کنند.
مدتی پیش دیدیم با تبلیغ برای هویج به عنوان یک میوه ضد کرونا، قیمت آن را به هر کیلو تا 50 هزار تومان و بیشتر رساندند و حالا هم با شایع کردن این موضوع که شلغم، در درمان و پیشگیری از ابتلا به امکرون موثر است، قیمت هر کیلو از آن را در میدان به هیجده هزا رتومان و در بازار به 20 هزار تومان رساندند و هیچکس هم پیدا نمی شود ببیند چرا وضع در میدان بار، به همان شکل که بود، مانده است.
می دانیم که شلغم آنقدر فراوان بود که همه جا سه کیلو 10 هزار تومان می فروختند و ضعف تعاون روستائی، جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار موجب شد که حالا سیب قرمز کیلوئی 15 هزار تومان و شلغم هر کیلو بیست هزار تومان باشد.
مردم منتظرند شهرداران مناطق <شجاعانه> سگهای ولگرد را جمع کنند
با وجود دادن ضرب الاجل شهردار اهواز به مدیران شهرداری مناطق در مورد جمع آوری سگ های ولگرد، هنوز مشکل به قوت خود باقی است و نشانه هایی از جمع آوری آنها دیده نمی شود. همین دیروز <راوی> در یکی از مرکزی ترین خیابان شهر(خیابان طالقانی) ناگهان خود را در محاصره چهار سگ ولگرد دید که معلوم بود گرسنه اند و خود را به عابران می مالیدند.
راوی یک لحظه وحشت کرد که مبادا مثل استاد فقیده دانشگاه که حین فرار از سگ ها دچار حادثه شد، اگر از آنها فرار کند، به همان سرنوشت دچار می شود، بنابراین با استفاده از آموزه ها و تجارب قبلی، حرکتی نکرد و همان جا نشست و حتی به نوازش سگ ها پرداخت تا به خیر گذشت و انگار از صندوق عقب یکی از خودروهای عبوری، بوی غذا استشمام کردند، دنبال آن خودرو دویدند.
حالا مردم اهواز منتظرند تا شهرداران مناطق دستور شهردار را که به آنها گفته : < باید شجاعت داشته باشید و از فضای مجازی نترسید و سگ های بلاصاحب را جمع کنید> اجرا و شجاعانه ترتیب سگهای ولگرد را بدهند.
برچسب ها : رئیس جمهور خطبه های نماز جمعه خوزستان
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- در گفت وگو با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان؛ پزشکیان: هیچگاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم/ایران سرزمین دوم آذریهاست
- وزیر کشور: با مقصران احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد
- توضیح سفیر ایران درباره کمک شبانه روسیه پس از حادثه بندر شهید رجایی
- پیام رهبر انقلاب درخصوص حادثه آتشسوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است